Biografija

dizajn interijera, dizajn doma, hrvatski dizajn

Ksenija Jurinec CV – hrvatski

Dizajnerica unutarnje arhitekture i magistra dizajna. Nakon povratka iz Milana i Toronta s intenzivne rotacije po vodećim svjetskim dizajnerskim studijima, otvara vlastiti studio za dizajn, razvija samoinicirane projekte, radi za privatne investitore, velike i male tvrtke. Isprepliće više područja dizajna od interijera, produkt dizajna, dizajna ambalaže do vizualnih komunikacija.

Rad uključuje kompletnu odgovornost od prve skice i ideje do izvedbe, uključujući praćenje realizacije. Vjerujući da kvaliteta našeg okruženja i sustava može podići kvalitetu života, Ksenija svoje projekte dizajna bazira na 10 načela kojima brine o sigurnosti, smanjenju troškova, optimizaciji energetske efikasnosti, zdravlju i okolišu, unaprjeđuje produktivnost i opće dobro te je inspirirana arhitektonskim kontekstom, duhom mjesta, životnim/radnim stilom i potrebama korisnika.

Dobitnica značajnih nagrada i priznanja za dizajn u zemlji i inozemstvu od rektorove nagrade, nagrade za životno djelo Fondacije Bernardo Bernardi do prestižne svjetske nagrade Red Dot. Radovi su joj izlagani na brojnim izložbama u zemlji i inozemstvu, objavljivani u medijima i stručnoj literaturi te muzejski deponirani.

LinkedIn Portfolio

Pinterest Design Inspiration

Facebook News

Twitter News

.

.

.